Hadârcă și Partidul Lingăilor ReFilați

Blog, 11 noiembrie

Am observat, şi cred că nu numai eu, că mintea unui politician (foarte curând EX-politician) a obosit! Este bine ştiut că atunci când mintea oboseşte, minciunile curg cu nemiluita. Hadârcă a obosit să mai spere în viitorul său politic şi a început să viseze la noi tărâmuri, care niciodată nu-i vor aparţine, ori, poate speră că oamenii vor recapata încrederea într-un poet care permanent trădează și își schimbă poezia în dependenţă de cui îi aparține puterea pe acest multpătimit pământ?!!!

Stimaţi români moldoveni, un „politician” ca Hadârcă este deprins să trădeze și să facă declaraţii visătoare înainte de a se produce un eveniment. Eu, însă, ca un om corect, afirm doar realitatea, care nu este pe placul dumnealui și a celorlalti harbuzari. Realitate pe care am demonstrat-o în repetate rânduri cu echipa liberală, inclusiv și atunci când i-am adus în Parlament sau Guvern pe marele „european” Hadârcă și pe ceilalți harbuzari ca pe niște muște moarte de care uitase lumea sau, în general, nu știa nimeni de ele, decât doar cei ce locuiau „de la selsovet în sus” și, nu în ultimul rând, atunci când PL a sarbatorit împlinirea celor 20 de ani de la înființare. Această laudă ieftină a unui academician cu un partid ce nu exista, miroase a decesul unui şoricel, înghiţit demult de alţi chițcani politici.

Minciuna academică (ca să nu-i zic gogonată) precum că 2/3 din PL au trecut în partidul său inexistent, nu-l va ajuta, fiindcă minciuna are picioare scurte, și Hadârcă știe acest lucru. În această situație, „venerabilul” poet mai bine și-ar pregăti o nouă poezie, dedicată comuniștilor, în cazul în care aceștia revin la putere datorită lui și Coalitiei EuroBank, că, dupa cum se vede, tare i-a mai placut să-i slujească.

Să fii poet, academician şi sa umbli cu minciuna pe limba… Unde-i demnitatea, verticalitatea? De fapt, greşesc. Hadârcă niciodată n-a avut aceste calităţi, el toată viaţa a umblat cu torba pe lângă putere sau pe lângă cei cu bani. Câtă înjosire şi umilinţă este sa ajungi academician şi sa continui să ştergi papucii „Șefului”, ascunzându-te după umbrela europeană.

„Stimabile” Hadârcă, ați pierdut politic la maximum posibil, închinându-vă „Zeului Verde” pentru trei arginți, ați şters, astfel, tot ceea ce aţi acumulat cu mult greu începând cu anii ’88-89. Acum altă cale decât îngenuncherea nu aveţi! Așadar, continuaţi să vă închinaţi „Șefului”, poate vă aruncă, din milă, vreo bucată de scaun ca să aveţi vreo funcţie, măcar cea de „plămădit” minciuni, că-n politică, v-aţi cam scufundat… Printre altele, stați bine la acest capitol: la începutul vieții v-ați scufundat în mlaştina roșie, iar spre sfârșitul ei – în cea verde!!! Într-un cuvânt – viață de „harbuz”.

Poftă bună, harbuzarilor din PLR! Vă dau descifrarea corectă a viitorului vostru partid – „Partidul Lingăilor ReFilați” !!!

4 răspunsuri to “Hadârcă și Partidul Lingăilor ReFilați”

  1. Ion Says:

    dl Ghimpu, să-mi fie ertată apreciere… dar de ce atîta ură… doar aţi fost colegi…Oare până la acest moment nu aţi spus nici o minciună?! Dacă aţi mers cu AIE 2 dece na-ţi încercat şi alte soluţii. De ce nu aţi refuzat să pupaţi mâna hotului din prima călcare pe greblă?! Îmi pare râu… dar ma cam dezamâgit „SRL” ul dvstră, chiar dacă pân la acest moment l-am susţinut.

  2. = Dochita Unionista dela Chilia = Says:

    ROMANIA MARE:
    O carte postala-felicitare de Ziua Marii Uniri de la 1 decembrie 1918,
    Unire inceputa la Chisinau la 27 Martie 1918
    –––––––––––––––––––––––––
    RE-UNIREA NOASTRA APROPIATA
    CU PATRIA-MAMA ROMANIA MARE EUROPEANA:

    „Știu cine sunt, de unde vin și încotro merg…”
    Autor: Mihăiță Cevdaru
    Sursa: curaj.net / 11 Nov. 2013
    –––––––––––––––––––––
    Eu sunt român și doresc să trăiesc în România.
    Eu îmi doresc RE-Unirea Basarabiei cu România.
    Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.
    Dar TU ?
    Știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.
    M-am născut in Uniunea Sovietică.
    Trăiesc în Republica Moldova.
    De naționalitate oficial sunt bulgar, deoarece am strămoși bulgari.
    Dar am și strămoși români.
    Deci sunt și român, și mă mândresc cu acest fapt
    nu mai puțin decât de faptul că sunt bulgar.

    Pământul pe care m-am născut a fost călcat de nenumărate ori
    de popoare cotropitoare, începând cu hunii lui Attila
    și tătarii lui Batu-han și terminând cu Imperiul Otoman,
    Imperiul Rus și Imperiul Sovietic.
    Dar de fiecare dată neamul român și-a păstrat valorile naționale
    și de fiecare dată a rezistat.
    Oare noi acum, când de facto nu suntem cotropiți de nimeni, ne dăm bătuți?!
    Oare noi am uitat așa de repede ce înseamnă IDENTITATE NAȚIONALĂ?!
    Oare ne place nouă așa de tare să fim o turmă de oi mânată spre pierzanie
    de haita de lupi de la guvernare ?!
    NUUUUUUUUU!

    Sângele apă nu se face!
    Suntem ROMÂNI și în noi curge sângele marilor Traian, Decebal, Mircea, Vlad,
    Stefan, Doina și Ion și tuturor celor ce au ieșit în Piața Marii Adunări Naționale
    în august 1989 și au strigat în gura mare că sunt români
    și doresc să vorbească limba română.
    Eu sunt român și doresc să trăiesc în România.
    Eu îmi doresc RE-Unirea Basarabiei cu România.
    Eu știu cine sunt, de unde vin și încotro merg.
    Dar TU ?
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  3. Mihail Sirauteanu Says:

    Ion Hadirca intre tradare nationala si prostituare politica.
    Ion Hadirca este cu un trecut destul de nebulos si cu multe banueli de subordine fata de Serviciile secrete rusesti. Sa ne amintim aici, numai de cateva pacate ,,rusesti,, ale ,,patriotului,, Hadirca. Dinsul a fost initiatorul parasirii functiilor chee din Parlamentul agrarian de la Chisinau, impreuna cu Mosanu, Matei si Nedelciuc.
    Ion Hadirca suspicios de usor a cedat postul de Presedinte al Frontului Popular unui alt ,,ales,, al Mosocvei, pe nume Iurie Rosca.
    Tot Ion Hadirca a fost unicul demnitar cu functie inalta, ceilalti, mai suspusi, au refuzat, sa semneze eliberarea din detentie a criminalului Igor Smirnov. Multi confirma ca Hadirca a facut acest lucru dupa niste sunete insistente de la Moscova.
    Si ultima ,,isprava politica,, a lui Hadirca, cu care acesta se mindrese la orice pas, este distrugerea Partidului Liberal la indicatia ,,materiala,, a lui Filat. Spre rusine si revolta alegatorilor liberali, Hadirca, la Ordinul lui Filat, a deschis un Bordel politici in Parlamentul de la Chisinau pentru acordarea serviciilor intime clientilor lui Filat din PLDM.
    Ion Hadirca, derind cu Filat si Lupu, se fac vinoveti de TRADARE nationala, prin darea Serviciilor secrete rusesti(FSB) a Bancii de Economii si Aeroportului Chisinau, puncte repere pentru Securitatea economica si militara a Republicii Moldova.
    Reformatorii liberali, chiar daca sunt niste simpli prostituati politici din Haremul lui Filat, ar trebui sa aiba putin obraz si sa nu indruge MINCIUNI .ician
    1. Mihai Ghimpu si cei CINCI deputati liberali, nesupusi Haremului lui Filat, au fost impotriva faptelor de CORUPTIE si HOTIE facute de Vladimir Filat. Dar, acestea, ca si alegatorii lor liberali, cu trup si suflet, au declarat si in fapte sau dovedit a fi pentru Parcursul European si Integrarea in Uniunea Europeana!! Hotiile si faptele de Coruptie ale guvernantilor liberali-democrati, nu au nimic in comun cu Parcursul European!! Insa, Ion Hadirca cu membrii Bordelului sau politic, facind parte din Gasca de hoti si corupti ai guvernarii liberal-reformatori asund aceste HOTII!!
    2.Vladimir Filat,inca cu DOUA luni inainte de votarea Guvernului Leanca, a declarat PUBLIC, ca Mihai Ghimpu cu cei CINCI deputati liberali, nesupusi Haremului lui Filat,nu vor fi admisi la GUVERNARE.Deci, acestea nu aveau cum sa impiedice intrarea Republicii Moldova ,,in faliment,,, precum declara MINCIUNOSUL de Ion Hadirca.
    3. Asa ca, SCINDAREA Partidului Liberal, cit si LASITATEA celor sapte prostituati politici liberali reformatori, Ion Hadirca,Ana Gutu,Valeriu Saharneanu, Oleg Bodrug,Anatol Arhiri, Vadim Vacarciuc si ceilalti din Haremul lor,nu au avut nici de gind sa efectueze vr-o REFORMA a Partidului Liberal.Sau vandut, nimernicii de ei, lui Vladimir Filat pentru 30 arginti, alt scop nu a fost si nu este!!
    UNICUL CISTIGATOR in tradarea celor sapte liberali reformatori, in frunte cu Hadirca, este numai si numai Vladimir Filat!!
    Ambitia napoleonica si ura lui Vladimir Filat fata de Miha Ghimpu, a fost satisfacuta, iar Partidul Liberal a fost scindat si exclus de la Guvernare!!.
    Asa ca, TRADAREA, MINCIUNA si LASITATEA liberalilor reformatori, in frunte cu Ion Hadirca, nu a avut si nu are nimic comun cu evitarea FALIMENTULUI Republicii Moldova!!
    Iar jurnalistul Valeriu Saharneanu, cindva respectat de asuclutatorii postului de redio ,,Vocea Basarabiei,,, devenit astazi ,,Vocea lui Filat,,, cunoaste ca MINCIUNA are picioare scurte !!
    Iar destinul gruparii de tradtori si lasi,pe nume liberal-reformatori, e numai unul, tintuirea la STILPUL RUSINEI si TRADARII de NEAM si TARA!!

    Mihai Ghimpu, UNICUL politician, ajuns in virful Puterii politice, care si-a asumat povara romanizmului si devotamentului fata de Tara, Romania. Dar, din pacate, naivitatea, credulitatea ecxesiva si taranizmul deplasat al lui Mihai Ghimpu, l-a adus la aceea ca deseori sa nu faca fata acestei poveri.

  4. Alexandru Iavorschi Says:

    dl Ghimpu, eu sunt patriot republicii Moldova și demult cu mare interes urmăresc activitatea dunevoastră. Ascultînd discursurile dumnevoastre în Parlament mă bucur ca pămîntul moldovenesc cu perspectivă europeană este înzestrat cu așa om spiritual bogat. Fiecare cuvînt rostit din buzile dumnevoastre mă inspiră la fapte marețe.De exemplu după discursul dumnevoastră în parlament din 05.03.13 eu am fost ADÎNC frăpat și impresionat pînă adîncu sufletului. Nu știu dacă mai există un alt om pentru care însemnați la fel de mult.Cu iubire și speranța europeană în inima Alexandru.


Lasă un comentariu