(video) Mihai Ghimpu va ramâne în istoria țării drept unul dintre cei mai non-conformiști șefi de stat

sursa: PRO TV

Odata ce a fost validat noul legislativ, Mihai Ghimpu nu mai este presedintele Parlamentului, si nici nu mai asigura interimatul functiei de presedinte. Dupa 15 luni in care a ocupat doua functii, acum liderul liberalilor nu mai este decat un simplu deputat. Totusi, cu siguranta va ramane in istoria tarii drept unul dintre cei mai non-conformisti sefi de stat. Nu s-a sfiit sa danseze prin discoteci, a lansat epopeea suptului in politica si a refuzat sa mearga la Moscova la parada de 9 mai.

Epopeea suptului a inceput la o intalnire cu alegatorii. Cunoscut pentru viziunile sale anti-comuniste, Mihai Ghimpu nu i-a iertat nici pentru o clipa in perioada cat a fost presedinte interimar.

Mihai Ghimpu este cel care va ramane cu siguranta in memoria soldatilor. I-a vizitat ori de cate ori a avut ocazia, amintindu-si de perioada in care a facut armata.

In afara Chisinaului, a explicat oamenilor cum se face politica pe malul Bacului.

In comparatie cu predecesorii sai, Mihai Ghimpu nu s-a sfiit sa mearga pe la discoteci, alaturi de mai tinerii sai colegi din partid.

Daca prima data a mers fara sotie, de ziua sa, si-a luat si consoarta. Nu s-a sinchisit sa danseze cu tinerele liberale, care s-au ales si cu tort din partea sa.

Mihai Ghimpu a descoperit si misterul tancurilor.

Au starnit haz nu doar perlele presedintelui interimar dar si comportamentul lui. Dupa vizita in Portugalia, Mihai Ghimpu a ramas fara telefon mobil. L-a uitat in hotel, dupa ce l-a pus la incarcat. Din cauza expresiilor sale hazlii Mihai Ghimpu a fost atacat in judecata.

In timpul interimatului, presedintele a fost si  foarte generos, oferind sute de distinctii de stat dar si bani, mai ales copiilor.

2 răspunsuri to “(video) Mihai Ghimpu va ramâne în istoria țării drept unul dintre cei mai non-conformiști șefi de stat”

  1. Alexandrin Says:

    Vor plinge Moldovenii dupa un asa Presedinte ca dl.Ghimpu!

  2. Wasp Says:

    Suupeeerrrr!!!!!!!!


Lasă un comentariu